Εντείνεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ για την οικονομία

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009 20:21
A- A A+

Εντείνεται η αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα θέματα της οικονομίας, εν μέσω της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στις αιτιάσεις που διατύπωσε κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού, με αφορμή και τη συμμετοχή του στην επικείμενη σύνοδο της Ε.Ε. Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου για πάγια πολιτική αδυναμία και βουλιμία για εξουσία που, όπως ανέφερε, τον σπρώχνουν καθημερινά όλο και πιο βαθιά στον κατήφορο του ανεύθυνου λαϊκισμού http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/26/1634740.htm .

Απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επέμεινε πως ο πρωθυπουργός πηγαίνει στη Σύνοδο χωρίς ατζέντα. Αναφερόμενος στην έκκληση της κυβέρνησης για συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων έναντι της κρίσης, ο τόνισε ότι «συναίνεση δεν είναι να ζητάς από τα άλλα κόμματα να αποδεχθούν την δική σου πολιτική,που έχει αποδειχθεί αποτυχημένη, αλλά να αποδέχεσαι τις προτάσεις των πολιτικών σου αντιπάλων» http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/26/1634874.htm .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή