Από Δευτέρα οι πρώτες απαντήσεις για το αεροπορικό δυστύχημα

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 17:57

Υπενθυμίζεται πως από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι (πέντε Τούρκοι και τέσσερις Αμερικανοί) και περισσότεροι από 80 τραυματίστηκαν.

A- A A+

Μετά το Σαββατοκύριακο αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας για το αεροπορικό δυστύχημα με το αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών.

«Δεν αναμένουμε να έχουμε αποτελέσματα πριν από το Σαββατοκύριακο» δήλωσε η ¶ντρα Γκρένταλ, εκπρόσωπος του Γραφείου Έρευνας για την Ασφάλεια, το οποίο έχει επιφορτιστεί με τις έρευνες στον τόπο που σημειώθηκε η αεροπορική τραγωδία.

Τα πορίσματα αυτά, τα οποία θα προέρχονται από «τα μαύρα κουτιά και τις επιτόπου έρευνες (...) θα δείχνουν αυτό που μπορεί να συνέβη» διευκρίνισε η εκπρόσωπος.

«Θα μας δώσουν μία κατεύθυνση που θα μπορούμε να ακολουθήσουμε, δηλαδή θα γνωρίζουμε τι δεν προκάλεσε το δυστύχημα και θα έχουμε μια ιδέα για αυτό που μπορεί να το προκάλεσε» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι (πέντε Τούρκοι και τέσσερις Αμερικανοί) και περισσότεροι από 80 τραυματίστηκαν. Η κατάσταση έξι από αυτούς εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Μεταξύ των νεκρών είναι και οι τρεις κυβερνήτες του αεροσκάφους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή