Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009 19:48
A- A A+

¶ρχισε από νωρίς το μεσημέρι η έξοδος των Θεσσαλονικέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ενώ η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για την ασφαλή μετακίνηση των εκδρομέων.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία». «Υπάρχει πληρότητα που αγγίζει το 100%», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Χρήστος Λιούπας. Πρόσθεσε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθούν 30 έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Σύμφωνα με τον κ. Λιούπα και αύριο θα δρομολογηθούν επιπλέον λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των επιβατών που θα ταξιδέψουν, κυρίως, στην Κοζάνη, στη Νάουσα, στην Ξάνθη, αλλά και στην Πάτρα για τον εορτασμό της Αποκριάς.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών. Από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 2 το μεσημέρι, πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων 6.000 αυτοκίνητα, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ενώ στο ρεύμα εξόδου (προς Κατερίνη) 8.000 οχήματα.

Όσον αφορά την έξοδο προς τους δημοφιλείς προορισμούς της Χαλκιδικής, η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών διεξάγεται -μέχρι στιγμής- ομαλά και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η έξοδος αναμένεται να κορυφωθεί αύριο, ενώ η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης συνιστά στους οδηγούς να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των τροχονόμων και να εφαρμόζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

AΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή