Με παραίτηση από την προεδρία της ΚΕΔΚΕ προειδοποιεί ο Ν. Κακλαμάνης

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2009 13:10
UPD:13:13

Το ενδεχόμενο να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της ΚΕΔΚΕ, την ημέρα της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, στο οποίο περιλαμβάνεται διάταξη για τη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων από το 2% στο 0,5%, γνωστοποίησε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

A- A A+

Το ενδεχόμενο να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία της ΚΕΔΚΕ, την ημέρα της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, στο οποίο περιλαμβάνεται διάταξη για τη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων από το 2% στο 0,5%, γνωστοποίησε ο Νικήτας Κακλαμάνης, στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η παραίτηση του Νικήτα Κακλαμάνη θα υποβληθεί, εφόσον δεν αποσυρθεί η συγκεκριμένη διάταξη από το νομοσχέδιο, ή εφόσον δεν υπάρξει ρητή δέσμευση για την αναπλήρωση των απωλεσθέντων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πόρων, στο πρώτο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, από τα υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομίας και Οικονομικών, ή Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ν. Κακλαμάνης: Παραιτούμαι από την ΚΕΔΚΕ αν...

Ν. Κακλαμάνης: Παραιτούμαι από την ΚΕΔΚΕ αν η κυβέρνηση επιμείνει στη μείωση του τέλους παρεπιδημούντων

Σύμφωνα με την ΚΕΔΚΕ, η ψήφιση της επίμαχης διάταξης επιφέρει απώλειες πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ύψους 350 εκατ. Ευρώ, οι οποίοι κατευθύνονται κυρίως στην καθαριότητα, στις τουριστικές υποδομές και την τουριστική προβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή