Aιχμές Aν. Βγενόπουλου κατά Ολυμπιακού

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Χενκ Τεν Κάτε
Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2009 15:17
UPD:15:18
A- A A+

Πλήρη στήριξη στον Χενκ Τεν Κάτε και αιχμές για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ άφησε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Real Fm" ο εκ των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού, Ανδρέας Βγενόπουλος.

«Σαν φίλαθλος προτιμώ να αποκλειστούμε από τον Πανσερραϊκό με τον τρόπο που αποκλειστήκαμε, παρά να προκριθώ επί του ΠΑΟΚ όπως προκρίθηκε ο Ολυμπιακός», επισήμανε ο κ. Βγενόπουλος.

«Σαν φίλαθλος προτιμώ να αποκλειστούμε από τον Πανσερραϊκό με τον τρόπο που αποκλειστήκαμε, παρά να προκριθώ επί του ΠΑΟΚ όπως προκρίθηκε ο Ολυμπιακός», επισήμανε ο κ. Βγενόπουλος, ο οποίος γι΄ άλλη μια φορά παρείχε πλήρη στήριξη στον Χενκ Τεν Κάτε.

«Τα συμπεράσματά μου δεν θα τα βγάλω μετά από δύο-τρεις κακές εμφανίσεις. Δεν θεωρώ με το που αναλαμβάνει μία νέα διοίκηση να έχει στο πλάνο της νίκες και τίτλους από την πρώτη χρονιά. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόγραμμα διετίας κι αυτό το είχαμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή. Αυτά που γίνονται από Κυριακή σε Κυριακή προφανώς μας κάνουν να χαιρόμαστε ή λυπούμαστε, αλλά δεν πιστεύω ότι μπορούμε να αποπροσανατολιστούμε. Αυτοί που κάνουν κριτική στον προπονητή κατά 99% δεν έχουν τις μισές ποδοσφαιρικές του γνώσεις... Για μένα ο προπονητής πρέπει να εξαντλήσει το διετές συμβόλαιό του. Ο Παναθηναϊκός έχει διορθώσει ορισμένες αδυναμίες, βασική αδυναμία ήταν το σκάουτινγκ που έχει μπει σε καινούρια πορεία. Μετά και τον Ιούνιο, όπου θα έχει γίνει η επιλογή καινούριων παικτών που θα θεωρηθεί ότι χρειάζονται για την ομάδα, θα μπούμε σε νέα πορεία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις