Γ. Καρατζαφέρης: Ζητούμενο το πώς θα σωθεί η Ελλάδα

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2009 13:40
UPD:13:51

«Δεν υπάρχει αναίμακτη έξοδος από την κρίση», τόνισε o πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

A- A A+

«Ναι» στη συναίνεση που ζητά ο Πρωθυπουργός είπε εκ νέου σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, τονίζοντας πως κατά τη χθεσινή συνάντηση με τον κ. Καραμανλή λειτούργησε «μονάχα με τη λογική, αφού το ζητούμενο στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τι έχει να κερδίσει ένα κόμμα, αλλά πώς θα σωθεί η Ελλάδα».

Κατηγόρησε παράλληλα, τόσο τον κ. Παπανδρέου, όσο και τους ηγέτες των κομμάτων της αριστεράς, λέγοντας πως «με την άρνησή τους δεν έδειξαν το μεγαλείο ψυχής, που επιβάλλεται σε πολιτικούς ηγέτες σε περιόδους κρίσεων».

Γ. Καρατζαφέρης: Εχω σταματήσει να βλέπω την πολιτική με τοπογραφικούς όρους

Γ. Καρατζαφέρης: Εχω σταματήσει να βλέπω την πολιτική με τοπογραφικούς όρους

Σημείωσε επίσης ότι στην τρέχουσα περίοδο ο πλανήτης ζει την μεγαλύτερη οικονομική κρίση που έχει βιώσει ποτέ. «Δεν υπάρχει αναίμακτη έξοδος από την κρίση», τόνισε και πρόσθεσε: «αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα ναυάγιο. Δεν έχει σημασία το χρώμα του σωσίβιου, αλλά μονάχα το πώς θα σωθούμε».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε την εκτίμησή του πως ο κ. Καραμανλής δεν θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, υπογράμμισε πως «τη συγκεκριμένη περίοδο δεν είναι σοβαρό να συζητάμε για εκλογές» και ζήτησε από τον πρωθυπουργό περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Ελλάδα κινδυνεύει να μπει σε μνήμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή