Αντώναρος: Τεχνητή όξυνση της αντιπαράθεσης για μικροκομματικά οφέλη

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2009 14:09
UPD:14:27

Ο κ. Αντώναρος επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση έχει σχέδιο και το εφαρμόζει ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις από τη διεθνή οικονομική κρίση και να προετοιμαστεί η χώρα για το διάστημα που θα έρθει αφού ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της κρίσης».

A- A A+

«Οι τόνοι ανεβαίνουν από εκείνους που προφανώς πιστεύουν ότι η απάντηση στα επιχειρήματα της κυβέρνησης μπορεί να είναι η τεχνητή πόλωση, η τεχνητή όξυνση», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στη νέα πολιτική αντιπαράθεση που σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή μεταξύ της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την οικονομική κρίση.

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αντώναρος κατηγόρησε το Κίνημα για «αναπάντητους ισχυρισμούς που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, που διαστρέφουν τα πραγματικά στοιχεία και μόνο στόχο έχουν από πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημιουργήσουν κάποια δήθεν μικροκομματικά οφέλη».

Ξεκαθάρισε δε ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε, δεν μας επιτρέπεται να αφήνουμε αναπάντητους αυτούς τους ισχυρισμούς».

Στη συνέχεια, επανέλαβε ότι «η κυβέρνηση έχει σχέδιο και το εφαρμόζει ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις από τη διεθνή οικονομική κρίση και να προετοιμαστεί η χώρα για το διάστημα που θα έρθει αφού ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της κρίσης».

Τέλος, επαναλαμβάνοντας τη βούληση του Πρωθυπουργού για συνεννόηση και αναφερόμενος στις χθεσινές συναντήσεις που είχε ο κ. Καραμανλής με τους πολιτικοούς αρχηγούς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε: «δεν μπορεί η απάντηση σε όποια πρωτοβουλία - και αναφέρομαι ειδικά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης - να είναι όχι σε όλα».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή