Συνάντηση Γ. Καρατζαφέρη με τον Αλβανό πρέσβη

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2009 15:45
UPD:15:47
A- A A+

Συνάντηση με τον πρέσβη της Αλβανίας στην Αθήνα, Βίλι Μιναρόλι, είχε σήμερα στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ., ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης, υπάρχουν θέματα που ενώνουν τα δύο έθνη, αλλά και προσκόμματα και προβλήματα και γι αυτό «ψάχνουμε μέσα από το διάλογο να μειώσουμε όσα θα μπορούσαν να εμποδίσουν να έρθει πιο κοντά η μια χώρα με την άλλη».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε ότι υπέβαλε κάποιες προτάσεις για «ένα πλαίσιο θέσεων που θα δημιουργήσει συνθήκες μιας μεγαλύτερης εμπιστοσύνης ανάμεσα στα Τίρανα και την Αθήνα», όπως σημείωσε.

«Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ένας πολιτικός με μεγάλο όραμα, κατανοεί τα προβλήματα της πολιτικής και έχει μια πολύ μοντέρνα εικόνα», τόνισε από την πλευρά του ο Αλβανός πρέσβης και εξήρε την ξεκάθαρη και έντιμη στάση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Κλείνοντας, ο κ. Μιναρόλι ευχαρίστησε τον κ. Καρατζαφέρη για τις θετικές απόψεις που έχει για τους Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Αθήνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή