ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2009 17:07
UPD:17:11
A- A A+

Την παραίτηση του υπέβαλε για λόγους ευθιξίας ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης. Η απόφαση για το αν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση θα ληθεί σε έκτακτο συμβούλιο των διοικούντων τον ΠΑΟΚ η οποία ορίστηκε για τη Δευτέρα (9/3).

Εξηγώντας τους λόγους της απόφασης του ο κ. Γκαγκάτσης δήλωσε: «Από τη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σταμάτησα να δέχομαι προσωπικές και σκληρές επιθέσεις εξαιτίας του ονόματός μου. Οι επιθέσεις αυτές με άφηναν εξαιρετικά αδιάφορο, εφόσον δεν επηρέαζαν το κλίμα ενότητας ανάμεσα στους φιλάθλους και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Φτάσαμε σε ένα σημείο όμως, που το όνομά μου γίνεται μοχλός ύπουλων χτυπημάτων κάτω από τη μέση για τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που τόσο με τίμησαν και με τιμούν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους».

«Δεν θέλω να είμαι ο λόγος να διασπαστεί έστω και στο ελάχιστο η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον κόσμο και τον πρόεδρο, σχέση που είναι η βάση της αναγέννησης του ΠΑΟΚ», συμπλήρωσε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και ευχαρίστησε τον Θ. Ζαγοράκη, τα μέλη του Δ.Σ., τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άριστη συνεργασία.

Εν τω μεταξύ, την ομαλή διεξαγωγή της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα προτάσσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί τη δεδομένη στιγμή να τοποθετηθεί για όσα έγιναν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους» την περασμένη Τετάρτη.

«Είναι πολλά αυτά που βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες και αισθανόμαστε ότι πρέπει να πούμε, αλλά δεν θα το κάνουμε τώρα σεβόμενοι τη δική μας προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής. Έχουμε αποδείξει ότι, σε αντίθεση με όσα ισχύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προτιμούμε -για το καλό και το συμφέρον της ομάδας- τις πράξεις από τα λόγια», αναφέρει η διοίκηση της ΠΑΕ.

«Επιφυλασσόμαστε να ξεκαθαρίσουμε όλα τα θέματα και τις θέσεις μας, μετά από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, στην επικείμενη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις