Ντ. Μπακογιάννη: Κανείς δεν είναι θαυματοποιός

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2009 12:25
UPD:16:57
A- A A+

«Κανείς δεν είναι θαυματοποιός», παρατηρεί η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής και ξεκαθαρίζει ότι «τη σωστή πολιτική για το μέλλον του τόπου θα την εφαρμόσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε το πολιτικό κόστος».

Παραδέχεται δε ότι «χρειάζεται σκληρή δουλειά, με σχέδιο, με σύνεση, με συνέπεια και συνέχεια». «Το θέμα είναι να διαμορφώσουμε ευρύτερες κοινωνικές συναινέσεις, οι οποίες, βεβαίως,είναι δύσκολες,αλλά μόνο μέσα απ΄αυτές μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην έκτακτη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αίτημα του ΠΑΣΟΚ για προσφυγή στις κάλπες, η ΥΠΕΞ αναφέρει ότι «ο κ. Παπανδρέου θα όφειλε να παρουσιάσει στον ελληνικό λαό τι θέλει να κάνει.Δεν μπορεί η πολιτική άρνηση να είναι μόνο άρνηση και ωραία συνθήματα».

«Εχουμε μπροστά μας δύσκολη πορεία –προσθέτει- αλλά εγώ είμαι αισιόδοξη για το μέλλον της χώρας. Τελικώς θα βγούμε από την κρίση. Θα βγούμε σοφότεροι και ως κοινωνία και ως πολιτικό σύστημα», καταλήγει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή