Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 05:10
UPD:05:26
A- A A+

Βελτίωση του καιρού και μόνο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου το πρωΐ θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Δωδεκάνησα, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις στη Δυτική Μακεδονία. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τοπικές βροχές τη νύχτα κυρίως στα βόρεια όπου θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί. Θερμοκρασία: Από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Γρήγορα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο και το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη Ελλάδα γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 7 με 8 Μποφόρ που γρήγορα από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και πρόσκαιρα θα ενισχυθούν. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή