Ευ. Αντώναρος: Συνεχής άρνηση και άκρατη εκλογολογία από τον Γ. Παπανδρέου

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2009 14:59

O κ. Παπανδρέου δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι «αυτή η συνεχής, η άκρατη, εκλογολογία αποτελεί αποκλειστικά και μόνο δικό του άγχος» και δεν ενδιαφέρει ούτε τους Ελληνες ούτε κανέναν άλλον, ανέφερε ο κ. Αντώναρος.

A- A A+

Η ΝΔ διαθέτει συμπαγή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ερωτηθείς σχετικά με την εκφρασμένη διάθεση του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη να προσφέρει πολιτική συμμαχία στη κυβέρνηση. Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες τοποθετήσεις του, υποστήριξε πως το τελευταίο διάστημα τον χαρακτηρίζουν «η συνεχής άρνηση σε όλα, ακόμα και σε θέματα που είναι αυτονόητα ως προαπαιτούμενα για τη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση της κρίσης» και «η εμμονή του να μιλά συνεχώς για εκλογές, προφανώς γιατί έτσι νομίζει ότι εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα».

Πρόσθεσε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι «αυτή η συνεχής, η άκρατη, εκλογολογία αποτελεί αποκλειστικά και μόνο δικό του άγχος» και δεν ενδιαφέρει ούτε τους Ελληνες ούτε κανέναν άλλον. «Προκαλεί δε με τον τρόπο που γίνεται αυτή η εκλογολογία και ζημιά στα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα τον ακολουθήσω τον κ. Παπανδρέου, ούτε αυτή τη φορά στην προσπάθεια που κάνει» συμπλήρωσε.

Σε άλλη σχετική ερώτηση απάντησε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι στενοί του συνεργάτες δυσκολεύονται να κρύψουν την βουλιμία τους για εξουσία.

Για τις τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών σχετικά με εκλογές, ο κ. Αντώναρος ερωτηθείς σχετικά είπε ότι δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για εκλογολογία, αφού, όπως ανέφερε τα στελέχη αυτά αντικρούουν τη συνεχή προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να μιλά για εκλογές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή