Aντώναρος για λίστα στόχων τρομοκρατίας: «Καταδικαστέα κάθε τέτοια διαρροή»

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2009 16:07
UPD:17:19
A- A A+

Η διαρροή οποιουδήποτε επίσημου εγγράφου, ειδικά όταν έχει εμπιστευτικό χαρακτήρα, είναι απολύτως καταδικαστέα, παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος, κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Το Βήμα» που δημοσίευσε απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για πιθανούς στόχους τρομοκρατικών χτυπημάτων http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/11/1639647.htm .

Χαρακτηρίζοντας δυσάρεστο το γεγονός της δημοσίευσης, ο κ. Αντώναρος πρόσθεσε ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τίποτα που έχει σχέση με την επιχειρησιακή ετοιμότητα των διωκτικών αρχών και της Αστυνομίας.

Αφού τόνισε πως πρέπει να υπάρχει προσοχή με τους όρους που χρησιμοποιούνται, σημείωσε πως είναι φυσικό η διωκτικές αρχές βάση στοιχείων τα οποία έχουν και όταν έχουν προηγηθεί ορισμένες παράνομες ενέργειες να λαμβάνουν όλες εκείνες τις προφυλάξεις και όλα εκείνα τα μέτρα για τη διαφύλαξη της τάξης και της σωματικής ακεραιότητας ελλήνων πολιτών.

Ερωτηθείς τέλος, αν υπάρχει κι άλλος τέτοιος κατάλογος στην Αντιτρομοκρατική, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε πως δεν κάνει κανένα σχόλιο για τα επιχειρησιακά θέματα της ΕΛ.ΑΣ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή