Forthnet: Συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Champions League

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009 10:09
A- A A+

Την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του UEFA Champions League για την τριετία 2009-10, 2010-11 και 2011-12 ανακοίνωσε στις 10/3/09 η NetMed Hellas, όπως επιβεβαιώνει η Forthnet, σε συνέχεια επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρεία, η συμφωνία μεταξύ της NetMed Hellas και της UEFA, για την πιο πάνω περίοδο, περιλαμβάνει κάθε Τρίτη και Τετάρτη την απευθείας μετάδοση όλων των αγώνων του θεσμού από την φάση των playoffs, εκτός από τον αγώνα πρώτης επιλογής.

Μετά τη λήξη των αγώνων, η προβολή των στιγμιότυπων όλων των αγώνων θα γίνεται μέσα από ειδικές εκπομπές μεταξύ των οποίων και η δημοφιλής αποκλειστική εκπομπή «Λεπτό προς Λεπτό», σημειώνει η Forthnet.

Βάσει των όρων της συμφωνίας, αποκλειστικά 112 αγώνες κάθε περιόδου, συμπεριλαμβανομένων των 16 αγώνων playoffs του Αυγούστου, θα προβάλλονται σε απευθείας μετάδοση από τα κανάλια novasports. Σημειώνεται επίσης, ότι η NetMed Hellas διαθέτει το δικαίωμα προβολής σε μαγνητοσκόπηση και των 146 αγώνων του θεσμού.

Προτεινόμενα για εσάς