«Εξάλειψη της εγκληματικότητας χωρίς εκπτώσεις στη Δημοκρατία»

Δηλώσεις υπουργού Εσωτερικών
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009 12:53
UPD:14:33
A- A A+

Ενιαίο μέτωπο ενάντια στην εγκληματικότητα με απομόνωση των εχθρών της Δημοκρατίας ζήτησε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος από το βήμα συνεδρίου.

«Όταν όλοι μαζί, με απομονωμένους τους εχθρούς της Δημοκρατίας, με πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά της Δημοκρατίας μας και των ελευθεριών μας, όταν από κοινού σκεφτούμε ότι αυτές οι μορφές της εγκληματικότητας πρέπει να εξαλειφθούν χωρίς εκπτώσεις στη Δημοκρατία, τότε είναι εύκολη όλη αυτή η επιχείρηση, παρά τους δύσκολους καιρούς, που θα οδηγήσει στην εξάλειψη αυτών των φαινομένων».

ΠΑΣΟΚ: «Σχέδιο στο πόδι» τα μέτρα αστυνόμευσης

«Σχέδιο στο πόδι» χαρακτήρισε τα μέτρα για την έντονη αστυνομική παρουσία και φύλαξη της πρωτεύουσας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, συμπληρώνοντας ότι «το πράγμα έχει πάρει πολύ άγριες διαστάσεις» http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/03/17/1642093.htm .

«Χρειάζεται πιο μεθοδική, συστηματική δουλειά, να αντληθούν πληροφορίες, να οργανωθεί μία προσπάθεια, ώστε να συλληφθούν αυτοί που δημιουργούν τα γεγονότα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε παράλληλα το φόβο ότι «η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον παραδοσιακό αναρχικό χώρο και κάποιους “πατέρες” του αναρχισμού που οργάνωναν επεισόδια στην Αθήνα».

Γ. Καρατζαφέρης: «Δεν χρειαζόμαστε τα φώτα της Σκότλαντ Γιαρντ»

«Δεν χρειαζόμαστε τα φώτα της Σκότλαντ Γιαρντ. Χρειάζεται να αλλάξει πολιτική βούληση ο κ. Καραμανλής και η παρέα του. Εάν αποφασίσουν να αναμετρηθούν με το έγκλημα, με την οργανωμένη αυτή προσπάθεια αποσταθεροποίησης, θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Διαφορετικά, αν δεν αποκτήσουν βούληση, καμιά Σκότλαντ Γιαρντ δεν μπορεί να βοηθήσει». Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, αναφορικά με την προοπτική συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ. με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή