«Ναι» ΥΠΕΞ στις κάμερες ασφαλείας

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009 13:16
UPD:13:19

Η υπουργός επανέλαβε την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί ο εξοπλισμός τον οποίο έχουν αγοράσει οι κυβερνήσεις για την προστασία των πολιτών, όπως πχ οι κάμερες.

A- A A+

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα εξωτερικής πολιτικής ενημέρωσε σήμερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Μεταξύ άλλων, η υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε το κ. Παπούλια για τις πρωτοβουλίες της ελληνικής Προεδρίας του ΟΑΣΕ κατά τους επόμενους μήνες. Στόχος -είπε- είναι η ελληνική προεδρία να συμβάλει στην εμπέδωση της ειρήνης και της σταθερότητας σε μια εξαιρετική ευαίσθητη περιοχή όπως η περιοχή του Καυκάσου και της κεντρικής Ασίας και ταυτόχρονα να διευκολύνουμε ένα διάλογο ο οποίος από όλους κρίνεται αναγκαίος, ένα διάλογο πάνω στις προτάσεις του Ρώσου Προέδρου και του Γάλλου Προέδρου για την ευρωπαϊκή σταθερότητα και ασφάλεια».

Ντ. Μπακογιάννη: H Ελληνική Προεδρία του ΟΑΣΕ να συμβάλλει στην εμπέδωση της ειρήνης

Ντ. Μπακογιάννη: H Ελληνική Προεδρία του ΟΑΣΕ να συμβάλλει στην εμπέδωση της ειρήνης

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στο ζήτημα της εσωτερικής ασφάλειας, αναγνωρίζοντας ότι ο κόσμος απαιτεί από την κυβέρνηση, αλλά και από όλους τους φορείς, να υπάρξει τάξη και ασφάλεια στην πόλη των Αθηνών. Η υπουργός επανέλαβε την ανάγκη να χρησιμοποιηθεί ο εξοπλισμός τον οποίο έχουν αγοράσει οι κυβερνήσεις για την προστασία των πολιτών, όπως πχ οι κάμερες.

«Η κοινή λογική λέει ότι όταν οι κάμερες των ιδιωτών χρησιμοποιούνται όπως της Εθνικής Τράπεζας, του "Γερμανού" ή οποιαδήποτε άλλη κάμερα, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και οι κάμερες που έχει πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος για την ασφάλεια του», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή