Γ. Ιωαννίδης: Ξεκινάμε από το μηδέν για το γήπεδο της ΑΕΚ

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009 15:36
UPD:16:38
A- A A+

«Ξεκινάμε από το μηδέν», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης σε δηλώσεις μετά μετά τη συνάντησή του με τους προέδρους της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Θανόπουλο, και της Ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστο για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ιωαννίδης χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η ΑΕΚ παρουσιάζεται σήμερα ενωμένη και ότι «οι άνθρωποί της κατάλαβαν, έστω και με καθυστέρηση πέντε ετών, την αξία του "ισχύς εν τη ενώσει"».

Γ. Ιωαννίδης: Να ξαναγίνει το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια για να μην τρέχουν σαν τους τσιγγάνους

Γ. Ιωαννίδης: Να ξαναγίνει το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια για να μην τρέχουν σαν τους τσιγγάνους

Όπως επεσήμανε, «επειδή οι νόμοι που έγιναν επί εποχής Γρανίτσα κρίθηκαν αντισυνταγματικοί από το Συμβούλιο της Επικρατείας και δεδομένου ότι δεν υφίσταται πολεοδομικό καθεστώς, ξεκινάμε τις προσπάθειες από το μηδέν. Ελπίζω σε ένα καλό τέλος, αφού υπάρχει και από πλευράς Πολιτείας η διάθεση να βοηθήσει την ΑΕΚ».

Όσον αφορά τη διαδικασία, ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει αρχικά την πρότασή της σχετικά με το γήπεδο που θέλει να κατασκευάσει, η οποία στη συνέχεια θα προωθηθεί στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

«Ήρθαμε ενωμένοι και ξεκινάμε σεμνά και ταπεινά την προσπάθειά μας, διότι προέχουν τα έργα και όχι τα λόγια», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Θανόπουλος και γνωστοποίησε ότι σύντομα θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τον υφυπουργό. Πρόθεση της ΑΕΚ, διευκρίνισε, είναι να κατασκευάσει ένα γήπεδο 30.000 θέσεων, με ήπιες εμπορικές χρήσεις.

N. Θανόπουλος: Εργα και όχι λόγια για το γήπεδο της ΑΕΚ

N. Θανόπουλος: Εργα και όχι λόγια για το γήπεδο της ΑΕΚ

«Καθυστερήσαμε αρκετά χρόνια για να έρθουμε στον Υφυπουργό, ελπίζω όμως επόμενο ραντεβού μας να γίνει συντομότερα», δήλωσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και πρόσθεσε: «Τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στην προσπάθειά μας να κατασκευάσουμε γήπεδο θα είναι πολλά, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεραστούν με τη δύναμη της θέλησης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις