Αντώναρος: Συνεχείς αυτοαναιρέσεις από την αντιπολίτευση

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009 17:10
UPD:17:11

«Θα έκανε καλά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εγκατέλειπε την πολιτική της ακινησίας και της άρνησης. Μια πολιτική, μια τακτική, η οποία φαίνεται πια να διαπερνάει οριστικά όλες τις εκφράσεις της», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

A- A A+

«Θα έκανε καλά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εγκατέλειπε την πολιτική της ακινησίας και της άρνησης. Μια πολιτική, μια τακτική, η οποία φαίνεται πια να διαπερνάει οριστικά όλες τις εκφράσεις της», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση που ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την επίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της βίας.

«Όταν γίνεται κάτι επιτιμούν την κυβέρνηση και τις διωκτικές αρχές επειδή αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, πρωτοβουλίες που είναι ασφαλώς προς τη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο κ. Αντώναρος και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να αποφασίσουν τι ακριβώς θέλουν».

Κατηγόρησε, τέλος την αντιπολίτευση για «αντιφάσεις, συνεχείς αυτοαναιρέσεις που δεν οδηγούν πουθενά, είναι άγονες, εξυπηρετούν απλώς κάποια μικρά εσωκομματικά παιχνίδια και όχι το συμφέρον της χώρας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή