Κύπελλο UEFA: Πρόκριση για Βέρντερ και Μαρσέιγ

Η συνέχεια σήμερα με τους υπόλοιπους έξι αγώνες
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 10:39
UPD:18:15

Στην Ολλανδία, με τέρμα του Μέαρς στο 109ο λεπτό, η Μαρσέιγ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA.

A- A A+

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου UEFA πήραν χθες Βέρντερ και Μαρσέιγ, ενώ τα υπόλοιπα «εισιτήρια» για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, βγαίνουν απόψε.

Στην Ολλανδία, με τέρμα του Μέαρς στο 109ο λεπτό, η Μαρσέιγ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA. Ο Αγιαξ κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ με το οποίο είχαν επικρατήσει οι Γάλλοι στο πρώτο ματς στη Μασσαλία (2-1), στέλνοντας το ματς στην παράταση. Οι Μαρσεγιέζοι όμως ισοφάρισαν στο 109' κάνοντας το 2-2, σκορ που τους έδωσε την πρόκριση.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα ο «Αίαντας» είχε προηγηθεί στο 33ο λεπτό με τον Ενόχ για να ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα ο Νιάνγκ για τη Μαρσέιγ. Ο Σουλεϊμανί στο 74' έδωσε εκ νέου προάδισμα στον ¶γιαξ, που υπέκυψε τελικά στην παράταση.

Η Σεντ Ετιέν, η δεύτερη γαλλική ομάδα που αγωνίστηκε χθες, δεν τα κατάφερε να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της στο Κύπελλο UEFA, καθώς αποκλείστηκε από τη Βέρντερ Βρέμης. Η γερμανική ομάδα απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τους «Στεφανουά» και σε συνδυασμό με το 1-0 της Βρέμης, πήρε την πρόκριση για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Η γερμανική ομάδα απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τους «Στεφανουά» και σε συνδυασμό με το 1-0 της Βρέμης, πήρε την πρόκριση για την οκτάδα της διοργάνωσης.

Τα τέρματα των Γερμανών σημείωσαν οι Προντλ (6') και Πιζάρο (28'), ενώ για τη Σεντ Ετιέν σκόραραν οι Μπεναλουάν (64') και Γκραξ (90').

Σήμερα γίνονται οι αγώνες (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) (0-1)

Μέταλιστ Χαρκίβ (Ουκρανία)-Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) (0-1)

Γαλατασαράι (Τουρκία)-Αμβούργο (Γερμανία) (1-1)

Μπράγκα (Πορτογαλία)-Παρί ΣΖ (Γαλλία) (0-0)

Ααλμποργκ (Δανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) (0-2)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)-Ουντινέζε (Ιταλία) (0-2)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις