«Θα κατέβει» στις Ευρωεκλογές η «Δημοκρατική Αναγέννηση»

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009 15:15

Την αυτόνομη κάθοδο της «Δημοκρατικής Αναγέννησης» στις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του κόμματος Στέλιος Παπαθεμελής.

A- A A+

Την αυτόνομη κάθοδο της «Δημοκρατικής Αναγέννησης» στις Ευρωεκλογές ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του κόμματος Στέλιος Παπαθεμελής.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως στόχος της της συμμετοχής του στις ευρωεκλογές είναι η υπεράσπιση των ελληνικών εθνικών θέσεων στα μείζονα θέματα κοινωνικής και εξωτερικής πολιτικής, μέσα στο ευρωκοινοβούλιο. Πρόσθεσε ακόμη ότι το κόμμα του θέλει να δοθεί στον Έλληνα πολίτη η ευκαιρία «τιμωρητικής ψήφου», καθώς, όπως υποστήριξε «τα σημερινά κόμματα της Βουλής κατάντησαν δυνάμεις εθνικής ακινησίας, άβουλα και ανίκανα να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μια στρατηγική αντιστροφής της παρακμής».

Χαρακτήρισε «ασήκωτες» τις ευθύνες του δικομματισμού και αποκάλεσε «συκοφάντες» όσους ισχυρίζονται ότι το κόμμα του είναι δεκανίκι της ΝΔ.

Σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες την επικαιρότητα, όπως η δημοσια ασφάλεια, χαρακτήρισε «προκλητική την αναποτελεσματικότητα των διωκτικών αρχών». Για το θέμα του ασύλου δήλωσε «ότι έχει καταντήσει άσυλο εγκληματιών,ναρκοεμπόρων και υπονομευτών της εσωτερικής ειρήνης, που το χρησιμοποιούν για να αποφύγουν τη σύλληψη», ενώ για το θέμα της κουκούλας εξέφρασε την άποψη πως «αν οι κουκουλοφόροι είναι νομοταγείς πολίτες πρέπει να πετάξουν τις κουκούλες, αλλιώς να αποτελέσει η κουκούλα ιδιώνυμο αδίκημα, ασχέτως τελέσεως ή μη εγκληματικής ενέργειας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή