Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009 05:09
UPD:08:03
A- A A+

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια και σταδιακή βελτίωση προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με θερμοκρασίες σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωΐ κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με παροδικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές. Βελτίωση από τα απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ και βαθμιαία στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής νωρίς το πρωΐ. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 1 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές και το βράδυ στα βορειοδυτικοί πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ και γρήγορα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη 7 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή