Alter: Διαψεύδει τα περί προστίμου 50 εκατ. ευρώ

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2009 14:37
UPD:14:46
A- A A+

Σε διάψευση δημοσιευμάτων, τα οποία κάνουν λόγο για εις βάρος της πρόστιμο, ύψους 50 εκατ. ευρώ, προχώρησε σήμερα η Alter Channel.

Επίσης, διέψευσε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία για την παραπάνω πράξη επιβολής προστίμου έγινε δήλωση βασικού μετόχου της ότι επρόκειτο για εικονικά τιμολόγια.

«Η εταιρεία διαψεύδει κατηγορηματικά τις σχετικές αιτιάσεις και δηλώνει ότι η μόνη πράξη επιβολής προστίμου που έχει επιβληθεί είναι η υπ' αριθμ. 571/23-5-2003 της ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών ύψους 6.927.659 ευρώ. Κατά αυτής της πράξης η εταιρεία δεν έχει καταθέσει αίτηση επανελέγχου αλλά έχει καταθέσει προσφυγή και έχει ήδη δικαιωθεί με την υπ' αριθμ. 316/17.11.2003 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου, όσον αφορά την εκτέλεση της ως άνω πράξης, ενώ αναμένεται η έκδοση της δικαστικής απόφασης επί της προσφυγής», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η εταιρεία τονίζει ότι θα στραφεί με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον «όλων εκείνων που με απολύτως ανακριβή, ψευδή, παραπλανητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα» επιχειρούν να πλήξουν την οικονομική υπόσταση και αξιοπιστία της.

Προτεινόμενα για εσάς