Δριμεία επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ - ΥΠΟΙΟ

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2009 20:37
A- A A+

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις συστάσεις της Κομισιόν προς την Ελλάδα και τις δηλώσεις του κ. Γιάννη Παπαθανασίου επ΄ αυτού.

«Η δήλωση του κ. Παπαθανασίου σχετικά με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη χώρα μας, είτε δείχνει μία συγκλονιστική άγνοια των διαδικασιών και κανόνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε - το πιθανότερο - αποτελεί μία απροκάλυπτη προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης» ανέφερε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Επανέλαβε δε πως «με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, η Ελλάδα μπαίνει για δεύτερη φορά, μέσα σε πέντε χρόνια, σε επιτήρηση από την Ε.Ε.»

Αντιδρώντας στις έντονες επικρίσεις του κ. Παπαθανασίου κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τις προτάσεις του για την οικονομία, ανέφερε, μεταξύ αλλων πως «το σχέδιο της ΝΔ κρίθηκε και απορρίφθηκε, όχι φυσικά οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ».

«Δεν προκαλεί βέβαια καμιά εντύπωση το σθένος με το οποίο ο κ. Παπαθανασίου υπερασπίζεται τις off shore εταιρίες, τους μεγαλομετόχους, τους ιδιοκτήτες της μεγάλης ακίνητης περιουσίας και την μη ουσιαστική φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Διότι τα τελευταία πέντε χρόνια αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει, πολύ καθαρά, ποιους στηρίζει και προστατεύει» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας σημείωσε πως η αξιοπιστία είναι μία λέξη της οποίας το νόημα η σημερινή κυβέρνηση απλώς δεν μπορεί να κατανοήσει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή