Ευ. Αντώναρος: Αυτονόητο θέμα οι συναντήσεις υπουργών

Βολές του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009 15:02
UPD:15:07
A- A A+

«Αυτονόητο θέμα» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος τις συναντήσεις μεταξύ υπουργών, προσθέτοντας πως δεν θα ασχοληθεί άλλο «με θέματα παραπολιτικής», απαντώντας σε ερώτηση για τη συνάντηση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη με τον κ. Γιώργο Σουφλιά. Αν κάποιος θέλει να συντηρεί ένα ανύπαρκτο θέμα, ας το κάνει, συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού το Σάββατο στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα ποιον εννοούσε κάνοντας λόγο για άγχος, απάντησε πως εννοούσε την αξιωματική αντιπολίτευση. «Έχω αναφερθεί κι εγώ στα προσωπικά άγχη του κ. Παπανδρέου. Παρακαλώ, η παραπολιτική έχει τα όριά της», ανέφερε και ζήτησε να διαβαστεί με προσοχή η ομιλία του κ. Κ. Καραμανλή και όχι φράσεις που δημοσιεύτηκαν από μικρή μερίδα του τύπου και που ποτέ δεν ειπώθηκαν.

Για το εύρημα των μετρήσεων που δείχνει ότι η βάση της ΝΔ θέλει τον Κώστα Καραμανλή και μετά από ήττα σε εκλογές, ο κ. Αντώναρος είπε πως οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν τις τάσεις της κοινής γνώμης. Σε ερώτηση αν η ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις οφείλεται σε καθυστερημένη αντίδραση του πρωθυπουργού στα γραφέντα περί κούρασης, επανέλαβε πως πρόκειται για ανύπαρκτο θέμα, που έχει εξαντληθεί και δεν έχει καμία βάση. Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, αναφέροντας πως αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για την καταγραφή της στιγμής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή