Μ. Γιαννάκου: Ο Κ. Καραμανλής είναι εγγυητής

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009 15:44
A- A A+

Ο Κ. Καραμανλή «είναι εγγυητής ... μην ξεχνάτε προ του Καραμανλή, πόσα είχαν συμβεί, τι είχε γίνει, τριβές, συγκρούσεις δεν θέλω να αναφέρω ονόματα» τόνισε η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου μιλώντας στο ρ/σ Real News, ερωτηθείσα για τα σενάρια αποχώρησής του σε περίπτωση ήττας.

Η κ. Γιαννάκου τάχθηκε επίσης κατά των πρόωρων εκλογών, επισημαίνοντας πως το κυβερνών κόμμα έχει δύο χρόνια που έχει εκλεγεί. Στην επισήμανση του δημοσιογράφου για δυσαρέσκεια που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, απάντησε πως οι μετρήσεις είναι ένας δείκτης που αφορά την ανάλυση που κάνει η κάθε παράταξη και το κάθε κόμμα.

Ερωτηθείς για την οικονομική πολιτική σε σχέση με τις συστάσεις της Κομισιόν και τη διεθνή κρίση, η κ. Γιαννάκου αφού σημείωσε πως «η μεγάλη ευθύνη ανήκει στις κυβερνήσεις που κυβέρνησαν για πολλά χρόνια» υπογράμμισε: «Ή αποφασίζουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα του χρέους με μια πολιτική η οποία θα είναι σφιχτή, δηλαδή θα έχει δημοσιονομική πειθαρχία και θα εφαρμόζεται αυτή κατά βαθμό απόλυτο ή θα έχουμε κάθε λίγο τα ίδια, τα ελλείμματα, το δημόσιο χρέος κ.λπ.»

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή