Ολυμπιακός: Το σκέφτεται ο Βαλβέρδε

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009 16:56
UPD:16:58
A- A A+

«Το σκέφτομαι» ήταν η απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το θέμα της παραμονής του στον Πειραιά όταν ρωτήθηκε από τον Αντόνιο Θουμπιθαρέτα, τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Εθνικής Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα, για λογαριασμό της «Εl Pais».

«Έχω πρόταση για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Όταν έφυγα για πρώτη φορά από την Ισπανία, στο μυαλό μου είχα να μείνω ένα χρόνο στην Ελλάδα και μετά να επιστρέψω. Είναι αλήθεια όμως πως στον Ολυμπιακό είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να συνεχίσω εκεί την δουλειά μου. Εγώ ζήτησα χρόνο για να το σκεφτώ. Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει για τους όρους. Είμαι στην Ελλάδα χωρίς την οικογένεια μου κι αυτό είναι δύσκολο για μένα», αναφέρει ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξή του που φιλοξενείται σήμερα στην ισπανική εφημερίδα.

Ο Βάσκος κάνει ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία και στήριξη των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων και μεταξύ άλλων λέει: «Οι φίλαθλοί μας είναι περισσότερο ταυτισμένοι με αυτούς της Μπαρτσελόνα, ενώ του Παναθηναϊκού με της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό».

Στη συνέντευξή του ο Βαλβέρδε εκθειάζει και το δυναμικό που βρήκε στην ομάδα, τονίζοντας: «Ημουν τυχερός γιατί οι παλιοί παίκτες είναι σπουδαίοι. Οι Νικοπολίδης, Στολτίδης, Πάντος, Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς καθοδηγούν την ομάδα, είναι καλοί επαγγελματίες που προπονούνται σωστά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις