Αλαβάνος: Η κυβέρνηση Καραμανλή συμπεριφέρεται ως πρεσβεία χώρας της Ε.Ε.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2009 13:23
UPD:13:41

«Η κυβέρνηση Καραμανλή θα πρέπει να συμπεριφέρεται ως κυβέρνηση της Ελλάδας και όχι ως πρεσβεία κάποιας χώρας της Ευρωπαϊκής Ενωσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος κατά την επίσκεψή του στον κοινωνικό συνεταιρισμό περιορισμένης ευθύνης

A- A A+

«Η κυβέρνηση Καραμανλή θα πρέπει να συμπεριφέρεται ως κυβέρνηση της Ελλάδας και όχι ως πρεσβεία κάποιας χώρας της Ευρωπαϊκής Ενωσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, σχολιάζοντας το μέτρο της μείωσης του τέλους ταξινόμησης στα νέα ΙΧ αυτοκίνητα.

«Είναι ντροπή για τον ελληνικό προϋπολογισμό να αναλώνεται το κόστος για αγορά αυτοκινήτων από τη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία και να μην στηρίζονται οικονομικές δραστηριότητες για την κλωστοϋφαντουργία ή για την κτηνοτροφία ή για το στρατό ανέργων», παρατήρησε ο κ. Αλαβάνος σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στον κοινωνικό συνεταιρισμό περιορισμένης ευθύνης "Ευ ζην" του Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών στο Αιγάλεω.

Α. Αλαβάνος: Η κυβέρνηση Καραμανλή συμπεριφέρεται ως πρεσβεία χώρας της Ε.Ε.

Α. Αλαβάνος: Η κυβέρνηση Καραμανλή συμπεριφέρεται ως πρεσβεία χώρας της Ε.Ε.

Όσο για τη σύνοδο της G20, είπε: «Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ενωση, υπάρχουν ο Σαρκοζί, η Μέρκελ και ο Μπράουν, καθένας με τα δικά του συμφέροντα και αντιλήψεις, δεν υπάρχει στην Ευρώπη η έκφραση της ανεργίας, της φτώχειας και της κρίσης». «Θα θέλαμε μια κυβέρνηση που θα θέσει όλα αυτά τα ζητήματα στην Ευρωπαϊκή Ενωση», πρόσθεσε ο κ. Αλαβάνος.

Κατά την επίσκεψή του στον κοινωνικό συνεταιρισμό περιορισμένης ευθύνης "Ευ ζην", που απασχολεί 23 εργαζόμενους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, ο κ. Αλαβάνος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται «το πάγωμα από την κυβέρνηση των χρηματοδοτήσεων στον τομέα της επανένταξης των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, όπως επίσης το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι και η κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική αποδιάρθρωσης των δομών αποασυλοποίησης και μεταφοράς τους για κερδοσκοπικούς λόγους στο μεγάλο ιδιωτικό τομέα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Αποδιάρθρωση όλων των δομών αποασυλοποίησης»

«Αποδιάρθρωση όλων των δομών αποασυλοποίησης»

«Θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη για να διατηρηθούν αυτές οι δομές... Θα δώσουμε τη μάχη ώστε οι οφειλές και οι υποχρεώσεις της πολιτείας και απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ενωση στον τομέα αυτό να συνεχιστούν μέχρι το τελευταίο ευρώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή