«Ναι» στην Προανακριτική και από το ΚΚΕ

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2009 13:27
UPD:13:41
A- A A+

«Η υπόθεση Παυλίδη είναι η κορυφή του παγόβουνου», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ γνωστοποιώντας ότι τάσσεται υπέρ της παραπομπής της υπόθεσης στην ειδική προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα κάνει λόγο για ένα ακομα σκάνδαλο που «γεννήθηκε στα βρώμικα νερά της εφοπλιστικής κυριαρχίας και της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής», ενώ όπως επισημαίνει, η τοποθέτηση της ΝΔ για το θέμα προδίδει σύγχυση, προσπάθεια απόσεισης των ευθυνών της και συγκάλυψης της ταξικής πολιτικής της.

Όσον για το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «η παραπομπή υπόθεσης Παυλίδη στην προκαταρκτική επιτροπή δεν αποτελεί πλυντήριο ευθυνών για την αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο για το κυβερνητικό παρελθόν της και ειδικά για τη στάση της απέναντι στο εφοπλιστικό κεφάλαιο, όσο και για την πολιτική της σήμερα, που ταυτίζεται με της ΝΔ στις βασικές κατευθύνσεις».

Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει ότι στις σημερινές συνθήκες, ιδιαίτερα αυτές της κρίσης, τέτοια φαινόμενα θα πολλαπλασιάζονται. Είναι στην ευθύνη του λαϊκού παράγοντα, παλεύοντας εναντίον της αντιλαϊκής πολιτικής, να αναδείχνει τις αιτίες τέτοιων φαινομένων σήψης, μέχρι να τις εξαλείψει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή