Σούπερ Λίγκα: Στην «ουρά» και την 5η θέση το ενδιαφέρον

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2009 15:04
UPD:15:20

Από τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής ξεχωρίζει ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αρης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ (στιγμιότυπο από προηγούμενο αγώνα των δύο ομάδων).

A- A A+

Με το ενδιαφέρον να περιορίζεται στην «ουρά» της βαθμολογίας και στην κατάκτηση της 5ης θέσης, συνεχίζεται μεθαύριο το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Από τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής ξεχωρίζει ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αρης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην διεκδίκηση της 5ης θέσης και των μπαράζ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι Κρήτες χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Πλεονέκτημα για την 5η θέση έχει η Λάρισα, η οποία υποδέχεται τον Πανιώνιο και με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάληψή της.

Ο ήδη πρωταθλητής -και αδιάφορος- Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Λειβαδιά από την τοπική ομάδα που με νίκη θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει την νίκη για την εξασφάλιση της 2ης θέσης. Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει εκτός έδρας το εμπόδιο του αξιόμαχου Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος, η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό που εκτός απροόπτου θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα και τη νέα σεζόν, ενώ ο Ηρακλής παίζει στη Φυλή με τον υποβιβασμένο Θρασύβουλο με μόνο στόχο τους τρεις βαθμούς ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του. Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής συμπληρώνει η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πανσερραϊκό στο «Παγκρήτιο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία :

Κυριακή 5 Απριλίου (19:00)

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Πανθρακικός-ΑΕΚ

Λάρισα-Πανιώνιος

Θρασύβουλος-Ηρακλής

Εργοτέλης-Πανσερραϊκός

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Αρης-ΟΦΗ

Bαθμολογία

1. Ολυμπιακός 65 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

--------------------------------------------------------------------

2. Παναθηναϊκός 54

. ΠΑΟΚ 54

4. ΑΕΚ 53

5. Λάρισα 42

--------------------------------------------------------------------

6. ¶ρης 38

7. Ξάνθη 35

8. Αστέρας Τρίπολης 33

. Εργοτέλης 33

10. Πανθρακικός 32

11. Πανιώνιος 30

12. Ηρακλής 29

. Λεβαδειακός 29

--------------------------------------------------------------------

14. ΟΦΗ 23

15. Πανσερραϊκός 22

16. Θρασύβουλος 13 (έχει ήδη υποβιβαστεί)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις