Αλ. Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αξίζει την ψήφο των Αριστερών

Κυριακή, 05 Απριλίου 2009 12:45
UPD:13:40
A- A A+

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αξίζει την ψήφο των Αριστερών, τονίζει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews.

Ο ΣΥΡΙΖΑ "αποτελεί ανάχωμα στη ριζοσπαστικοποίηση λαϊκών δυνάμεων" υποστηρίζει η κ. Παπαρήγα και καλεί "τους ριζοσπάστες και αριστερούς να δείξουν ότι δεν του αξίζει να τον ψηφίσουν".

Όσον αφορά τη διεθνή οικονομική κρίση, η κ. Παπαρήγα σημειώνει χαρακτηριστικά ότι "δεν είναι αρρώστια, αλλά ένα σύμπτωμα ενός αγιάτρευτου, σαπισμένου συστήματος", ενώ προέβλεψε "δραματικές εξελίξεις" στην Ελλάδα αν καταρρεύσουν οι οικονομίες της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Σχολιάζοντας την αντίδραση της κυβέρνησης, η γ.γ. του ΚΚΕ την κατηγορεί πως κάνει "ό,τι μπορεί για να φορτώσει τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους, για να ενισχύσει κλάδους του κεφαλαίου που παραπαίουν και για να προλάβει άλλους".

Εξάλλου, η κ. Παπαρήγα επικρίνει τον Γιώργο Παπανδρέου ότι "προσπαθεί να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ παίρνοντας σκοπίμως αποστάσεις από την περίοδο Σημίτη, λες και δεν ήταν βασικός υπουργός της". Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα θεωρεί ότι "υπάρχει καταμερισμός ρόλων στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ" και συνεχίζοντας τη δριμεία κόντρα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, δηλώνει ότι του έχει ανατεθεί "η υλοποίηση του ωμού αντικομμουνισμού".

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή