Ι.Βαρβιτσιώτης: Μπορεί και με 150 βουλευτές η κυβέρνηση

Κυριακή, 05 Απριλίου 2009 13:55
UPD:19:35
A- A A+

Η κυβέρνηση μπορεί να στηριχθεί και στην πλειοψηφία 150 βουλευτών, εκτίμησε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Παυλίδη, σε συνέντευξή του στο ρ/σ Κανάλι 1 του Πειραιά στους 90.4.

«Δεν ξέρω αν οι ισχυρισμοί του κ. Παυλίδη είναι σωστοί η όχι. Ο Παυλίδης διακηρύσσει ότι είναι αθώος. Σέβομαι τις γνώμες και τι απόψεις των συναδέλφων μέχρις ότου, αν αυτές αποδειχθούν ψευδείς», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης και για την αντίδραση του πρωθυπουργού τονισε: «Τι να κάνει ο Πρωθυπουργός, τον δικαστή να κάνει ή τον χωροφύλακα»;

Πάντως, υπογράμμισε, «με 150 βουλευτές δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις», εκτιμώντας πως η κυβέρνηση Καραμανλή μπορεί να στηριχθεί στην πλειοψηφία των 150 εδρών.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο κυβερνητικής πλειοψηφίας με τη στήριξη του ΛΑ.ΟΣ, ο κ. Βαρβιτσιώτης το χαρακτήρισε «λάθος», ενώ για το ενδεχόμενο ήττας της Ν.Δ στις Ευρωεκλογές, είπε.

«Δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Η Ιστορία το έχει αποδείξει αυτό. Όταν ήμασταν στην αντιπολίτευση, έχουμε κερδίσει Ευρωεκλογές, έχει χάσει η κυβερνώσα παράταξη τις Ευρωεκλογές, όμως στις εθνικές εκλογές δεν κερδίσαμε εμείς».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή