Ευ. Αντώναρος: Η κυβέρνηση δεν απαντά σε σενάρια

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009 14:19
UPD:16:29

«Στόχος και καθήκον είναι να μην μένει ποτέ καμία σκιά στην τιμή και την υπόληψη του πολιτικού κόσμου», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

A- A A+

Δεν απαντώ σε σενάρια ανέφερε ο κυβερνητικός εκπροσώπος, Ευάγγελος Αντώνταρος, ερωτηθείς αν η χώρα μπορεί να κυβερνηθεί με 150 βουλευτές (σε περίπτωση παραίτησης του Αριστοτέλη Παυλίδη).

«Η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη. Τη διατύπωσε ο πρωθυπουργός προχθές. Εκείνο το οποίο προέχει είναι να διερευνηθεί πλήρως αυτή η υπόθεση, όπως πρέπει να διερευνώνται όλες οι υποθέσεις. Στόχος και καθήκον είναι να μην μένει ποτέ καμία σκιά στην τιμή και την υπόληψη του πολιτικού κόσμου», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αποφεύγοντας να απαντήσει αν πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Παυλίδης ή να παραμείνει στη θέση του.

Γ.Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Γ.Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Briefing κυβερνητικού εκπροσώπου Ε. Αντώναρου

Briefing κυβερνητικού εκπροσώπου Ε. Αντώναρου

Τέλος, σε ερώτηση αν έχει αλλάξει η θέση της κυβέρνησης για την υπόθεση Παυλίδη κάτω από το βάρος του δικαστικού πορίσματος, ο κ. Αντώναρος αρκέστηκε να πει πως η θέση της κυβέρνησης είναι παγίως η ίδια.

Ερωτηθείς για την υπόθεση Παυλίδη και την αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή επί της προτάσεως για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Λευτέρτης Ζαγορίτης απάντησε ότι οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.

«Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, τότε μπορούμε να τα ξαναπούμε», συμπλήρωσε ο κ. Ζαγορίτης, λέγοντας πως δεν είναι σωστό να εκφράσει τώρα άποψη επί του θέματος.

Λ. Ζαγορίτης: Στη σκέψη του κ. Παυλίδη θα έχει μεγάλη αξία και το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης

Λ. Ζαγορίτης: Στη σκέψη του κ. Παυλίδη θα έχει μεγάλη αξία και το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης

Ο κ. Παυλίδης είναι πολύ παλιός βουλευτής, ήταν βουλευτής όταν εγώ ήμουν ακόμα φοιτητής, επεσήμανε ο γραμματέας της ΝΔ, σημειώνοντας επίσης ότι στη σκέψη του κ. Παυλίδη θα έχει μεγάλη αξία και το πολιτικό σκέλος της υπόθεσης.

Σε ερώτηση αν διευκολύνει το έργο της ΝΔ ενόψει Ευρωεκλογών η εκκρεμότητα αυτή ή το δυσχεραίνει, ο κ.Ζαγορίτης απάντησε πως εν όψει Ευρωεκλογών υπάρχουν θετικά και αρνητικά. «Ο κοινός νους αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αυτό», σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή