Υπόθεση Παυλίδη: Τα μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής

Τρίτη, 07 Απριλίου 2009 14:50
UPD:14:54

Καταρτίστηκε η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Αιγαίου, Αριστοτέλη Παυλίδη, σχετικά με την υπόθεση επιδότησης άγονων γραμμών.

A- A A+

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 13 βουλευτών (7 της ΝΔ, 3 του ΠΑΣΟΚ, 1 του ΚΚΕ, 1 του ΣΥΡΙΖΑ και 1 του ΛΑ.Ο.Σ.) που θα συμμετάσχουν στην ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στην υπόθεση Παυλίδη.

Βάσει των έγγραφων υποδείξεων των κοινοβουλευτικών ομάδων και μετά από σχετική απόφαση του προέδρου της Βουλής Δ. Σιούφα, η επιτροπή συγκροτείται ως ακολούθως:

Από τη ΝΔ οι κ.κ. Γρ. Αποστολάκος, Θ. Θαλασσινός, Α. Κουτσούμπας, Π. Μπουζάλη, Αν. Νεράντζης, Κ. Τζαβάρας και Μ. Τζίμας, από το ΠΑΣΟΚ οι κ.κ. Μ. Μπόλαρης, Γ,. Πεταλωτής και Π. Ρήγας, από το ΚΚΕ η κα Βέρα Νικολαΐδου, από το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ν. Τσούκαλης και από το ΛΑΟΣ ο κ. Αθ. Πλεύρης.

Ερωτηθείς για το θέμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, σημείωσε πως αυτό που προέχει είναι η διερεύνηση πλήρως και σε βάθος της υπόθεσης. «Η διερεύνηση αυτή -τόνισε- όπως κάθε υπόθεσης, πρέπει να γίνει σε βάθος για να μη μένει καμία σκιά για την τιμή και την υπόληψη του ελληνικού πολιτικού κόσμου. Αυτό είναι το σημαντικό».

Ο κ. Αντώναρος αρνήθηκε να σχολιάσει τη χθεσινοβραδυνή τοποθέτηση του κ. Παυλίδη από το βήμα της Βουλής, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση εάν θα κινηθεί η κυβέρνηση ώστε να επιβληθούν κυρώσεις εναντίον του ανακριτή της υποθέσεως.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή