Τσάμπιονς Λιγκ: Μικρό προβάδισμα για Αρσεναλ και Πόρτο

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2009 10:46
UPD:12:21
REUTERS /JOSE MANUEL RIBEIRO

A- A A+

Δύο ισοπαλίες σημειώθηκαν χθες στους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο «Θέατρο των Ονείρων» η εκπληκτική Πόρτο απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ισόπαλες αναδείχθηκαν και η Βιγιαρεάλ με την Αρσεναλ στο Μαδριγάλ.

Στο Ολντ Τράφορντ η Πόρτο κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς στο β' ημίχρονο, πήρε τελικά την ισοπαλία με γκολ στο 89'. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Ροντρίγκες (4') και Μαριάνο (89΄'), ενώ για τους πρωταθλητές Αγγλίας σκόραραν οι Ρούνι (15') μετά από ολέθριο σφάλμα του Αλβες και στο 85' ο Τέβες που μπήκε αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα. Η ρεβάνς θα γίνει στις 15 Απριλίου στο "Ντραγκάο".

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Αλεξ Φέργκιουσον): Φαν ντερ Σαρ, Ο΄Σέι, Εβανς (72΄ Νέβιλ), Βίντιτς, Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Σκόουλς (72΄ Τέβες), Ρονάλντο, Παρκ (59΄ Γκιγκς), Ρούνι

ΠΟΡΤΟ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Ελτον, Σαπουνάρου, Μπρούνο Αλβες, Ρολάντο, Σισόκο, Λούτσο Γκονζάλες, Φερνάντο, Μεϊρέλες (79΄ Τομάς Κόστα, +90΄ Αντρές), Λισάντρο Λόπες, Χουλκ, Ροντρίγκες (80΄ Μαριάνο)

Βιγιαρεάλ - Αρσεναλ 1-1

Στο δεύτερο προημιτελικό της χθεσινής ημέρας, η Αρσεναλ κατάφερε και φύγει από το Μαδριγάλ με πολύτιμη ισοπαλία 1-1. Ο Σένα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 10', ενώ ο Αντεμπαγιόρ ισοφάρισε για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στο 66'. Η ρεβάνς θα γίνει στις 15 Απριλίου στο Λονδίνο.

Η προημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης συνεχίζεται σήμερα με το μεγάλο αγγλικό «εμφύλιο» Λίβερπουλ - Τσέλσι και το σπουδαίο ματς Μπαρτσελόνα - Μπάγερν.

Πια αναλυτικά:

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)-Αρσεναλ (Αγγλία) 1-1 (ρεβάνς 15/4)

Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία)-Πόρτο (Πορτογαλία) 2-2 (ρεβάνς 15/4)

Λίβερπουλ (Αγγλία)-Τσέλσι (Αγγλία) 8/4 (ρεβάνς 14/4)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Μπάγερν (Γερμανία) 8/4 (ρεβάνς 14/4)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις