Αλ. Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός ασκεί την πολιτική που γεννά τη βία

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2009 17:41

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού πρόσθεσε πως ενόψει των ευρωεκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλέσει σε δημόσια συζήτηση «για να φανεί ποιά είναι η πολιτική που γεννά τη βία και ποιά η πολιτική που δίνει διεξόδους. Τις σπασμένες βιτρίνες και τη βία τις καταδικάσαμε αρκετά. Φτάνει πια».

A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, κατά την παρουσιάση του προγράμματος της παράταξης για το περιβάλλον.

«Ο πρωθυπουργός δεν δείχνει τόσο κουρασμένος, όταν είναι να υπερασπιστεί τους τραπεζίτες και την πολιτική τους. Δεν βλέπει την τυφλή βία, που καλλιεργεί αυτή η πολιτική με τις κατασχέσεις, τα πανωτόκια και τα άλλα μέτρα που λαμβάνονται; Θα καταδικάσει ο πρωθυπουργός την πολιτική που γεννά τη βία; Όχι, γιατί αυτός την ασκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ακόμη πως ενόψει των ευρωεκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλέσει σε δημόσια συζήτηση «για να φανεί ποιά είναι η πολιτική που γεννά τη βία και ποιά η πολιτική που δίνει διεξόδους. Τις σπασμένες βιτρίνες και τη βία τις καταδικάσαμε αρκετά. Φτάνει πια».

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει σχέδιο επαναπροσέγγισης ψηφοφόρων που έχουν πάει προς το ΛΑΟΣ καλλιεργώντας στην κοινωνία, τη βία και το φόβο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή