ΚΚΕ: ΝΔ - ΠΑΣΟΚ συνένοχοι για τα σκάνδαλα

Σάββατο, 11 Απριλίου 2009 13:53
UPD:16:40
A- A A+

Βολές κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπολύει το ΚΚΕ κατηγορώντας τα δύο μεγάλα κόμματα ότι είναι έτοιμα να «κουκουλώσουν σκάνδαλα για τα οποία είναι και τα δύο συνένοχα, Ταυτόχρονα συγκαλύπτουν το μέγα σκάνδαλο: Την καταλήστευση του λαού από την πλουτοκρατία και τα κόμματά τους».

«Νέο κύκλο σκανδαλολογίας, αποπροσανατολισμού του λαού και καβγά για το πάπλωμα άνοιξαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μπροστά στις ευρωεκλογές και σε φάση καπιταλιστικής κρίσης», αναφέρει χαρακτηριστικά το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του.

«Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει πως θα κάνει ό,τι μπορεί, έστω και για να βγει κάτι στο φως, παρότι γνωρίζει καλά, όπως το γνωρίζουν και οι εργαζόμενοι, ότι τα κόμματα της εξουσίας του κεφαλαίου καθώς και τα μονοπώλια, έχουν ασφαλιστικές δικλείδες για να μη βγαίνει τίποτα το ουσιαστικό στην επιφάνεια, πέρα από κάποιους αποδιοπομπαίους τράγους», συπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Καλείται τέλος ο λαός να αντεπιτεθεί και «να φτάσει στις κάλπες μαχόμενος, υπερψηφίζοντας το ΚΚΕ, που είναι εγγύηση για τα λαϊκά συμφέροντα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή