Πρωτοβουλίες κατά της παραγραφής εκκρεμών υποθέσεων προανήγγειλε το ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009 19:02
A- A A+

Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να αναλάβει τις επόμενες μέρες πρωτοβουλίες για να καταστήσει σαφές ότι δεν επιθυμεί την παραγραφή διαφόρων υποθέσεων που εκκρεμούν και παραγράφονται τον Ιούνιο με τη λήξη της παρούσας συνόδου της Βουλής γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ επιλέγει τη σκανδαλολογία, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια σε σκάνδαλα και να αγνοήσει το γεγονός ότι αν δεν υπάρξουν κάποιες κινήσεις, σε δύο μήνες θα υπάρξει παραγραφή.

Σχολιάζοντας δηλώσεις του κυβερνητικού εκπρόσωπου σχετικά με την υπόθεση της Siemens, κάλεσε τον κ. Αντώναρος «να αφήσει κατά μέρος τις εξυπνακίστηκες απειλές και να πει ξεκάθαρα τι έχει στο μυαλό του».

Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, κατέθεσε την πρόταση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, διότι όταν υπάρχουν ευθύνες πολιτικών προσώπων μόνη αρμόδια να αποφανθεί σχετικά είναι η Βουλή. Και πρόσθεσε πως η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής δεν παρεμποδίζει το έργο της δικαιοσύνης, αλλά αντίθετα το ενισχύει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή