Ενώπιον της Προανακριτικής αύριο Αν. Παυλίδης - Π. Ζαχαρίου

Αντίδραση βουλευτών ΝΔ για «ανεύθυνες και ανακριβείς διαρροές»
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009 21:29
A- A A+

Ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη Αναστάσιος Παυλίδης και ο στενός συνεργάτης του πρώτου Παναγιώτης Ζαχαρίου και ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Αγούδημος καταθέτουν αύριο (Μεγάλη Τρίτη) στην Προανακριτική Επιτροπής της Βουλής.

Ο κύκλος των μαρτύρων αναμένεται να κλείσει τη Μεγάλη Τετάρτη, με την κατάθεση του κ. Παυλίδη.

Σήμερα, εκτός από την κόρη του Αγγελική Παυλίδη, κατέθεσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ακτοπλόων Απόστολος Βεντούρης, ο διευθυντής Μεταφορών του Υπουργείου Αιγαίου Ευστράτιος Γεωργής, ο δήμαρχος Τήλου Αναστάσιος Αλιφέρης και ο πρόεδρος της «Δωδεκάνησος-Ναυτιλιακή» Γεώργιος-Σαράντης Σπανός.

Εν τω μεταξύ, με δήλωσή τους προς τον πρόεδρο της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής Αναστάσιο Νεράντζη, οι βουλευτές της ΝΔ, που μετέχουν σε αυτή, εκφράζουν αγανάκτηση για τη «συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια παραπλάνησης της κοινής γνώμης [..] με ανεύθυνες και ανακριβείς διαρροές και με προσωπικά παραπολιτικά σχόλια εις βάρος συγκεκριμένων μελών της» (επιτροπής). Οι βουλευτές τονίζουν ότι οι «απαράδεκτες» αυτές πρακτικές «υπονομεύουν κορυφαίους θεσμούς της Πολιτείας» και ότι «επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού και παραπληροφόρησης που αποσταθεροποιεί τη λειτουργία της Επιτροπής».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή