Αυξημένη η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009 11:40
UPD:17/04/2009 09:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αυξημένα μέτρα έχει λάβει η τροχαία

A- A A+

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας. Μικρή ανάσχεση παρατηρείται στα διόδια Ζευγολατιού.

Η πασχαλινή έξοδος αναμένεται να κορυφωθεί απόψε και αύριο Μεγάλη Παρασκευή.

Σε ισχύ έχουν τεθεί τα μέτρα της τροχαίας στα μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα της χώρας για την ασφαλέστερη μετακίνηση των εκδρομέων.

Στα ΚΤΕΛ η πληρότητα αγγίζει το 100%, για χθες Μεγάλη Τετάρτη δρομολογήθηκαν επιπλέον 120 λεωφορεία, κυρίως για διαδρομές προς Πελοπόννησο, Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Επτάνησα. Σήμερα και αύριο, τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ θα ξεπεράσουν τα 450.

Όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο για το ΟΣΕ θα πρέπει να επικοινωνούν με το 1110. Η πληρότητα και στον ΟΣΕ αγγίζει σχεδόν το 100%.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις θα φτάσουν τις 534 πτήσεις. Στο μεταξύ, φαίνεται να ομαλοποιείται και η κατάσταση στις πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών οι οποίες προχθές πραγματοποιήθηκαν μετ' εμποδίων, καθώς εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα σε αεροσκάφη με αποτέλεσμα να καθηλωθούν στην τεχνική βάση της εταιρείας.

Χθες, πλην των πτήσεων προς και από τη Σόφια δεν υπήρχαν άλλες ακυρώσεις. Πάντως, στην Ολυμπιακή η πληρότητα για δρομολόγια εσωτερικού-εξωτερικού αγγίζει το 95% με 100%.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή