Καθυστερήσεις στα διόδια Ζευγολατιού και στον κόμβο Αφιλοχίας

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2009 12:14
UPD:17/04/2009 09:54

A- A A+

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας εν όψει των εορτών του Πάσχα.

«Ουρά» πέντε χιλιομέτρων σχηματίζουν τα οχήματα στα διόδια Ζευγολατιού και τεσσάρων χιλιομέτρων στον κόμβο Αμφιλοχίας.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών.

Η πασχαλινή έξοδος αναμένεται να κορυφωθεί απόψε και αύριο Μεγάλη Παρασκευή.

Σε ισχύ έχουν τεθεί τα μέτρα της τροχαίας στα μεγάλα εθνικά οδικά δίκτυα της χώρας για την ασφαλέστερη μετακίνηση των εκδρομέων.

Στα ΚΤΕΛ η πληρότητα αγγίζει το 100%, για χθες Μεγάλη Τετάρτη δρομολογήθηκαν επιπλέον 120 λεωφορεία, κυρίως για διαδρομές προς Πελοπόννησο, Ήπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Επτάνησα. Σήμερα και αύριο, τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ θα ξεπεράσουν τα 450.

Όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο για το ΟΣΕ θα πρέπει να επικοινωνούν με το 1110. Η πληρότητα και στον ΟΣΕ αγγίζει σχεδόν το 100%.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις θα φτάσουν τις 534 πτήσεις. Στο μεταξύ, φαίνεται να ομαλοποιείται και η κατάσταση στις πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών οι οποίες προχθές πραγματοποιήθηκαν μετ' εμποδίων, καθώς εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα σε αεροσκάφη με αποτέλεσμα να καθηλωθούν στην τεχνική βάση της εταιρείας.

Στην Ολυμπιακή η πληρότητα για δρομολόγια εσωτερικού-εξωτερικού αγγίζει το 95% με 100%.

Πρόσκρουση Highspeed 5 στο λιμένα Πάρου

Στο λιμένα της Πάρου προσέκρουσε κατά τη διαδικασία πρόσδεσης το Highspeed 5, το οποίο μεταφέρει 802 επιβάτες. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Οι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν με το Blue Star Naxos, το οποίο βρίσκεται ήδη στο λιμένα της Πάρου.

Προβλήματα λόγω ομίχλης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Προβλήματα σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» εξαιτίας της ομίχλης που καλύπτει από το πρωί την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Τέσσερα αεροσκάφη δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και υποχρεώθηκαν να προσγειωθούν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι τρεις πτήσεις προέρχονταν από Μόναχο, Ντίσελντρορφ και Βερολίνο και η τέταρτη από την Αθήνα.

Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έκλεισε για περίπου δύο ώρες, ωστόσο όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αερολιμενάρχης Σάββας Βασιλειάδης, μετά τις 12.30 το μεσημέρι το αεροδρόμιο θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, καθώς η ορατότητα αποκαθίσταται σταδιακά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή