Κόντρα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Παυλίδη

Τρίτη, 21 Απριλίου 2009 20:42
UPD:21:53
A- A A+

Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώθηκε και σήμερα για την υπόθεση Παυλίδη, εν όψει της σύνταξης του σχετικού πορίσματος από την Προανακριτική. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για αναξιοπιστία και υποκρισία, προκαλώντας την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αντώναρος υποστήριξε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου «επικαλούμενος ΅Άνέα στοιχείαΆΆ στην υπόθεση http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/21/1655087.htm , προαναγγέλλει την έκδοση διαφορετικού πορίσματος από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προκαταλαμβάνοντας έτσι την απόφαση των βουλευτών και καθιστώντας τα περί ΅Άκατά συνείδηση ψήφουΆΆ λόγια του αέρα».

Αντιδρώντας ο κ. Παπακωνσταντίνου, απέρριψε τις αιτιάσεις του κ. Αντώναρου και υπενθύμισε την αποχή της ΝΔ από την ψηφοφορία σχετικά με τη σύσταση Προανακριτικής για το Βατοπέδιο «διεκδικώντας έτσι την παγκόσμια πρωτοτυπία της αποχώρησης της πλειοψηφίας από μια ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή