Oλυμπιακός: Νέο συμβόλαιο και περιβραχιόνιο στον Ντουντού

Υποψήφιοι από τη Γαλλία για την ενίσχυση της ομάδας
Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009 11:46
UPD:11:54

«Χαίρομαι για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Μαρσέιγ, αλλά εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στην Ελλάδα και πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει μεταγραφή αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο 26χρονος Βραζιλιάνος.

A- A A+

Πρόταση στον Ντουντού Σεαρένσε για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές έως το 2013 κατέθεσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Βραζιλίας.

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δελεάσει τον παίκτη για να τον κρατήσει. Του πρότεινε να γίνει αρχηγός της ομάδας και να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2013», υποστηρίζουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, υπογραμμίζοντας τη βούληση των «ερυθρολεύκων» να κρατήσουν στο Λιμάνι τον 26χρονο Βραζιλιάνο.

«Είμαι λιγότερο από ένα χρόνο στην ομάδα, αλλά ποτέ δεν μου έχουν φερθεί με τόση αγάπη και σεβασμό διοικήσεις άλλων ομάδων, καθώς και οπαδοί άλλων ομάδων», δήλωσε από την πλευρά του ο Ντουντού και πρόσθεσε για το ενδιαφέρον που φέρονται να έχουν εκφράσει μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι:

«Χαίρομαι για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Μαρσέιγ, αλλά εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στην Ελλάδα και πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει μεταγραφή αυτή τη στιγμή».

«Δίχτυα» στη Γαλλία

Εν τω μεταξύ, στη Γαλλία «απλώνει δίχτυα» η διοίκηση του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της ομάδας. Μετά τον μέσο Ζοφρέ Ντενίς της Σεντ Ετιέν, προτάθηκε -και εξετάζεται σοβαρά- για τη θέση του αριστερού μπακ ο Ζερεμί Ματιέ της Τουλούζ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Δεν έχω πάρει ακόμα καμία απόφαση για το μέλλον μου. Μένω ελεύθερος και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξετάσω τις προτάσεις που θα έχω στα χέρια μου πριν αποφασίσω οτιδήποτε. Υπάρχουν επαφές με αρκετά κλαμπ όμως δεν βιάζομαι. Θα ανακοινώσω την απόφασή μου μετά την λήξη του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, με μεγάλη ιστορία. Θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για μένα», δήλωσε ο ίδιος ο παίκτης.

Για αντικαταστάτες του Παρασκευά Αντζα που επιμένει να κρεμάσει τα παπούτσια του http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/22/1655261.htm , στη θέση του κεντρικού αμυντικού, εξετάζονται οι περιπτώσεις των Σεντρίκ Καντέ και Στάθη Ταυλαρίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις