Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009 05:10
UPD:05:40
A- A A+

Νεφώσεις με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες καταιγίδες στα νοτιοδυτικά και βελτίωση στις περισσότερες περιοχές από το μεσημέρι προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Εξασθένηση των βορειοανατολικών ανέμων στο Βόρειο Αιγαίο.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τοπικές νεφώσεις και στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Πιθανότητα τις απογευματινές ώρες για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 6 με 8 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις νοτιότερες περιοχές. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Βορείων διευθύνσεων 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες στα βόρεια και βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 πρόσκαιρα 7 Μποφόρ και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στις βορειότερες περιοχές η θερμοκρασία θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια και βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 και στα ανατολικά 5 πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές το πρωΐ και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και την Πελοπόννησο. Ανεμοι: Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Νότιο Ιόνιο μέχρι 7 Μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή