Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Γ. Σανιδάς μπορεί να αποφανθεί για το φάκελο του Βατοπεδίου

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009 15:34
A- A A+

Tην άποψη πως ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Σανιδάς έχει τη θεσμική αρμοδιότητα να αποφανθεί αν πρέπει ή δεν πρέπει ο φάκελος για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου να διαβιβαστεί στη Βουλή εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στον Alpha 9,89 σημείωσε ακόμη πως «το πρόβλημα των σκανδάλων είναι μεν υπαρκτό, αλλά δεν είναι δυνατόν να μονοπωλεί τον πολιτικό διάλογο στο βαθμό που γίνεται τους τελευταίους μήνες».

Ερωτηθείς για τον υπόθεση Παυλίδη σε σχέση με το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών τόνισε πως «η όποια απόφαση της Βουλής δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σηματοδοτεί πολιτικές εξελίξεις». «Και μια ενδεχόμενη παραπομπή του κ. Παυλίδη δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να οδηγηθούμε σε διπλές εκλογές τον Ιούνιο, όπως πολλοί υποστηρίζουν, διότι αυτό δεν συνεπάγεται απώλεια της δεδηλωμένης» συμπλήρωσε.

Υπογραμμίζοντας πως σήμερα προέχει να μη γίνουν εκλογές, «διότι αυτή τη στιγμή θα οδηγούσαν σε ακυβερνησία» ζήτησε από τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ ρητή δέσμευση πως η κυβερνώσα παράταξη τα εξαντλήσει την τετραετία εκτός αν προκύψει κάτι απρόοπτο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή