ΠΑΣΟΚ: Εντολοδόχος της κυβέρνησης ο Γ. Σανιδάς

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2009 16:52
UPD:16:54
A- A A+

«Με τις πράξεις του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου υπονομεύει ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς και επιτίθεται στο κοινοβούλιο το οποίο εμποδίζει να ασκήσει τις συνταγματικές του αρμοδιότητες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την άρνηση του κ. Σανιδά να στείλει τη δικογραφία για την υπόθεση του Βατοπεδίου στη Βουλή.

Επέκρινε ταυτόχρονα την κυβέρνηση για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, ενώ έκανε επίσης λόγο για «ελάχιστους δικαστές» που «δυστυχώς ανταποκρίνονται σε αυτές τις παρεμβάσεις».

Γ. Παπακωνσταντίνου: Εντολοδόχος της κυβέρνησης ο Γ. Σανιδάς

Γ. Παπακωνσταντίνου: Εντολοδόχος της κυβέρνησης ο Γ. Σανιδάς

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σανιδάς ενεργεί έτσι και πρόσθεσε ότι «είναι προφανές ότι εδώ υπάρχει εντολοδόχος της κυβέρνησης».

«Το ΠΑΣΟΚ θέλει να λειτουργήσουν οι θεσμοί», πρόσθεσε σχετικά με την παρέμβαση του Ευάγγελου Βενιζέλου στον πρόεδρο της Βουλής και επισήμανε ότι «το ξεπέρασμα της κρίσης δεν μπορεί να γίνει με μια κυβέρνηση που από όλο τον κόσμο θεωρείται "κυβέρνηση διαφθοράς και συγκάλυψης"».

Τόνισε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην υπάρξει παραγραφή, υπογράμμισε ότι η εκκρεμούσα ψηφοφορία για το υπόθεση Βατοπεδίου θα γίνει, ενώ χαρακτήρισε «διαβολική» την σύμπτωση της ενδεχόμενης παραγραφής στις 30 Ιουνίου, είτε λόγω εκλογών, είτε λόγω λήξης της Συνόδου της Βουλής, με την ταυτόχρονη αφυπηρέτηση του κ. Σανιδά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή