Εντονη αντίδραση ΚΚΕ για τα περί «συναλλαγής» στην ψηφοφορία για Παυλίδη

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009 14:05
A- A A+

Συνειδητά ψεύδη χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τα περί συναλλαγής του με τη ΝΔ κατά την ψηφοφορία στη Βουλή για την υπόθεση Παυλίδη, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια, για την οποία -όπως αναφέρει- «ήδη καλλιεργείται το έδαφος από κύκλους του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «αυτό συμπεραίνεται τόσο από τη χθεσινή συνέντευξη του Γ. Καρατζαφέρη στην εφημερίδα Real News, όσο και από ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο στελέχη του ΠΑΣΟΚ επίσης διαρρέουν την κατηγορία περί συναλλαγής του ΚΚΕ με τη ΝΔ κατά την ψηφοφορία στη Βουλή για την υπόθεση Παυλίδη».

«Πρόκειται για συνειδητά ψεύδη», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση. «Οι βουλευτές του ΚΚΕ, που διακρίνονται πάντα για την ευθύνη και τη συνέπειά τους, θα ψηφίσουν σύσσωμοι την ήδη διακηρυγμένη θέση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας. Σανίδες στην πολιτική της ΝΔ δίνουν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ, που η πολιτική τους ταυτίζεται με της κυβέρνησης. Αυτοί παίζουν στο σκηνικό της σκανδαλολογίας, ενώ διαθέτουν και το σχετικό πολιτικό ήθος», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή