Στο Λιμάνι για έναν ακόμη χρόνο ο Νικοπολίδης

Τρίτη, 28 Απριλίου 2009 17:17
UPD:18:06
A- A A+

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπίζεται για έναν ακόμη χρόνο ο Αντώνης Νικοπολίδης. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για έναν χρόνο, με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Αντώνη Νικοπολίδη», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Ο Νικοπολίδης τον Οκτώβριο θα γίνει 38 ετών και αγωνίζεται στην πειραϊκή ομάδα από το 2004.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά από αυτή του Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Ούρκο Πάρντο βρίσκεται στην Αθήνα και επρόκειτο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Ο 26χρονος τερματοφύλακας της Ραπίντ Βουκουρεστίου και παλαιότερα του Ηρακλή, θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς.

Στον αντίποδα, οι Χρήστος Πατσατζόγλου http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/28/1657628.htm και Κώστας Μενδρινός αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν, ενώ ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα στην περίπτωση του Μίχαλ Ζεβλάκοφ, καθώς έχει δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού για παραμονή, ωστόσο εξετάζει και μια άλλη πρόταση από ελληνική ομάδα, με καλύτερους οικονομικούς όρους για διετή συμβόλαιο.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στις 10:30 το πρωί και μετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον Ιεροκλή Στολτίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις