Βαλβέρδε: Θέλω να μείνω

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 14:29
UPD:15:03
EUROKINISSI /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

A- A A+

Την πρόθεσή του να συνεχίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού εξέφρασε δημόσια σήμερα ο τεχνκός των «ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Πρόθεση μου είναι να συνεχίσω. Θα ήθελα να έχουμε συμφωνήσει την Δευτέρα, αλλά θα γίνει την άλλη εβδομάδα», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στους εκπροσώπους τους Τύπου.

Ε. Βαλβέρδε: Πρόθεση μου είναι να συνεχίσω τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό

Ε. Βαλβέρδε: Πρόθεση μου είναι να συνεχίσω τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό

Όσο για τον τελικό με την ΑΕΚ, ο Βαλβέρδε αναγνώρισε πως ήταν «δύσκολο να εστιάσουμε την προσοχή μας από την στιγμή που είχαμε καθαρίσει την υπόθεση πρωτάθλημα». Όμως, όπως είπε, «όσο πλησιάζει ο τελικός οι παίκτες μου είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι για τον τελικό. Εμείς έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και τώρα θέλουμε και το Κύπελλο».

«Οι τελικοί είναι για να τους κερδίζεις. Θα μπούμε δυνατά για να κερδίσουμε το τρόπαιο. Κερδίσαμε δύο φορές την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα όμως και τις δύο ήταν πολύ δύσκολο. Ξέρουμε ότι για να κερδίσουμε αυτή την ομάδα θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες. Όταν βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να κερδίσεις αλλά και να χάσεις. Όλα μπορούν να συμβούν», σημείωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις