Σφοδρή επίθεση Γ. Παπανδρέου κατά ΝΔ από την Αν. Αττική

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 15:38
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην Ανατολική Αττική, επισκεπτόμενος το δημαρχείο Γέρακα, το Κέντρο Υγείας Νέας Μάρκης και το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης.

Μιλώντας εκτός προγράμματος σε κατοίκους του Γέρακα που τον υποδέχθηκαν στο δημαρχείο υποστήριξε πως «η περιοχή έχει ένα τεράστιο δυναμισμό και είχε ξεκινήσει με σωστές προδιαγραφές ανάπτυξης στην δική μας εποχή, αλλά σήμερα κινδυνεύει και εγκαταλείπεται». Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του κυβερνώντος κόμματος ανέφερε πως «η περιοχή κινδυνεύει από το χωροταξικό της ΝΔ που ουσιαστικά προωθεί την κερδοσκοπία και την τσιμεντοποίηση των πόλεων και από την εγκατάλειψη σε υποδομές».

ΠΑΣΟΚ
Γ. Παπανδρέου: Η χώρα αξίζει μια καλύτερη μοίρα

Γ. Παπανδρέου: Η χώρα αξίζει μια καλύτερη μοίρα

Ο κ. Παπανδρέου έκανε ακόμη λόγο για λάθος οργάνωση των Σωμάτων Ασφαλείας που «έχουν διαλυθεί από τις κομματικές αντιλήψεις και προσεγγίσεις της ΝΔ». Παράλληλα, επέκρινε τη ΝΔ για έλλειψη ενδιαφέροντος για το δημόσιο συμφέρον και επεσήμανε ότι «η μεγάλη αλλαγή που θα φέρει το ΠΑΣΟΚ έγκειται στο ότι θα δει το δημόσιο συμφέρον και όχι τα ειδικά συμφέροντα».

Αναφερόμενος και στην οικονομική κατάσταση της χώρα τόνισε πως «το ερώτημα είναι πού πηγαίνουν τα λεφτά» και πρόσθεσε ότι «είναι απαράδεκτο να μαθαίνει ο ελληνικός λαός ότι το έλλειμμα έχει εκτοξευθεί, ότι το δημόσιο χρέος που έχει φορτωθεί ο ελληνικός λαός τα τελευταία πέντε χρόνια είναι επιπλέον 80 δισ. ευρώ και ότι δυστυχώς ανεβαίνουν τα χρέη επί ΝΔ».

«Τα λεφτά δεν πήγαν στην υγεία, την παιδεία και τις υποδομές, αλλά προφανώς πήγαν αλλού, σε ημέτερους, σε σπατάλη και σε κακοδιαχείριση. Αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώνει, εμείς φέρνουμε την ελπίδα» κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή