Βολές ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για τη δεύτερη υπόθεση των άγονων γραμμών

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2009 21:32
A- A A+

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου καθώς, όπως ανέφερε, φρόντισε να προαναγγείλει τη μη παρουσία της στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της πρότασης σύστασης Προανακριτικής για τη δεύτερη υπόθεση των άγονων γραμμών.

Παράλληλα, επέκρινε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που έκανε λόγο για «ευτελισμό των θεσμών» εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ. Συνεχίζοντας έστρεψε τα βέλη του κατά του κ. Κώστα Καραμανλή: «Όποτε θεωρεί ο πρωθυπουργός ότι μπορεί να αντέξει το αποτέλεσμα, τότε αφήνει τους βουλευτές του να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Όποτε θεωρεί ότι δεν αντέχει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τότε δίνει εντολή, και οι βουλευτές του απλώς δεν προσέρχονται στη Βουλή».

Ερωτηθείς αν το ΠΑΣΟΚ προτιμά εκλογές με παραγραφή της υπόθεσης ή να οδηγηθεί η υπόθεση σε ανάκριση και οι εκλογές να γίνουν αργότερα, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι «το δίλημμα της Δευτέρας είναι: συγκάλυψη ή περαιτέρω διερεύνηση και δεν έχει να κάνει με τις εκλογές».

«Εμείς, την απόφαση την έχουμε πάρει. Εμείς θέλουμε φως σε όλα και γι΄ αυτό επιλέγουμε την περαιτέρω διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης.» πρόσθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή